Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Anne Hathaway megfizetett a drasztikus fogyásért

default user icon
MME
Anne Hathaway-nek sosem volt súlyproblémája, ám a csinos színésznőnek még így is 11 kilót kellett fogynia 2012-ben, amikor a Nyomorultak című filmben Fantine szerepét megkapta. Hathaway most évekkel később beszélt arról, hogy mennyire megviselte az az időszak.

Anne Hathaway 2013-ban megkapta azt, ami minden színésznek az álma: az Oscar-díjat. Az amerikai színésznő a legjobb női mellékszereplőnek járó aranyszobrocskát nyerte el a Nyomorultakban nyújtott alakításáért. Hathaway a szörnyű megpróbáltatásokon keresztül menő, végül tüdőbajban meghaló Fantine szerepét játszotta. A színésznőnek nagy áldozatokat kellett hoznia, hogy hitelesen hozza a karaktert. A sztárnak 11 kilót kellett leadnia 2 hét alatt. Szinte semmit nem evett. 

- Annyira éhes voltam, hogy nem tudtam aludni. Egyfolytában csak az járt a fejemben, hogy ennem kell valamit. - mesélte Anne Hathaway. - Egészségtelen volt, hogy két hét alatt olyan sokat fogytam. Semmit nem tudtam akkor a helyes táplálkozásról. Testileg-lelkileg megfizettem ezért. Feszült, ideges voltam, elveszettnek éreztem magam. Az egészségemre is nagyon rossz hatással volt ez a gyors súlycsökkenés, állandóan beteg voltam.

A 36 éves színésznőnek sok időbe telt, míg visszanyerte egészségét. Hathaway most már aligha sanyargatná a testét egy szerep miatt.

- Tíz évvel ezelőtt azt gondoltam, hogy a filmsztároknak egy bizonyos testtel kell rendelkezniük és azért, hogy megkapjak egy szerepet képes voltam még karácsonykor is éhezni. Állandóan csak dohányoztam és alig ettem - mesélte a Neveletlen hercegnő sztárja.  - Most már tudom, hogy hálát kell adnunk azért, mert élünk, egészségesek vagyunk és vigyázni kell magunkra. 

A színésznő azt is elmondta, hogy soha többé nem próbált ki semmilyen gyors diétát és nem is ösztönöz arra senkit, hogy ilyesmit kipróbáljon.

- Tudom, hogy nagy nyomás van a fiatal lányokon, hogy lefogyjanak, jól nézzenek ki, de amit tettem az nem volt egészséges. Úgy néztem ki, mint egy súlyos beteg - jegyezte meg Hathaway.

ÍGY FOGYASZTJÁK LE A HOLLYWOODI SZTÁROKAT >>> 

EZZEL AZ EGYSZERŰ MÓDSZERREL HOZTA MAGÁT CSÚCSFORMÁBA A 41 ÉVES SZÍNÉSZNŐ! >>> 

EZZEL AZ ÉTRENDDEL FOGYOTT 35 KILÓT MELISSA MCCARTHY >>> 

Ezek is érdekelhetnek