Elkészítés: A puha vajat a cukrokkal és a tojással, géppel 10 percig keverem, majd mehet bele a citromhéj, só, liszt és szódabikarbóna is. Sűrű masszát kapok.
A sütőt előmelegítem 180 C fokra. Egy tepsit zsírpapírral kibélelek, és 1-2-3 cm-es gömböket kanalazok rá egymástól pár cm távolságra. Vizes kézzel ezeket a halmokat megformázom szépen, majd megszórom ánizsmaggal a tetejét, és kb. 12 percig sütöm szép világosra. Sütés közben növekszik.
Ha kihűlt, zárható dobozba teszem (ha marad belőle). Magában is finom, de lekvárral is kínálhatjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre