Elkészítés: 1. A tojássárgákat a cukrokkal és a margarinnal habosra kevertem, majd a liszttel összegyúrtam. A tésztát 2 részre osztottam. A felébe belegyúrtam a kókuszreszeléket. A két cipót 20 percre a fagyasztóba tettem. Lehet tenni a hűtőbe is, de akkor 1 órára.
2. Egy nagy sütőlemezt sütőpapírral befedtem. A tésztákból dió nagyságú gombócokat formáztam. A sima tésztából formázott gombócokat kristálycukorban meghempergettem, így tettem a sütőpapírra. Mindegyik közepét egy fakanál végével benyomtam. A kókuszosak oldalát tojásfehérjével kentem le.
3. 180 fokon 15-20 perc alatt készre sütöttem. A kihűlt sütemény mélyedéseibe lekvárt tettem.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre