A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A húst egy tepsiben grillrácsra fektetjük és 45 percig sütjük. Ezután kivesszük, és a sütőt visszakapcsoljuk takarékra (65-70 fokra).
A vajat vagy a margarint felhevítjük egy serpenyőben. Beleszórjuk a gombát, a salottát, valamint a fokhagymát, és közepes tűzön megpároljuk kb. 3 perc alatt. A tűzről levéve összekeverjük a mustárral és félretesszük. A kenyérmorzsát elvegyítjük a tarka borssal és a bazsalikommal.
Az elősütött húst megkenjük a mustárral, majd finoman rányomkodjuk a morzsás keveréket. Végül angolosra sütjük kb. 15 perc alatt. A sütési idő vége felé alufóliával letakarjuk, hogy a kéreg ne égjen meg. A sütőből kivett húst becsomagoljuk a fóliába, és legalább 15 percig pihentetjük, mielőtt felszeleteljük.
Vegyes zöldségkörettel, pl. főtt burgonyával, párolt brokkolival, sárgarépával, zöldborsóval tálaljuk.Yorkshire puding is illik hozzá.