Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Angol hagymaleves

MME MME
7 3.9/5
30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. Felmelegített vajon megfonnyasztjuk a kockára vágott hagymát. Meghintjük a liszttel és 2 percig pirítjuk.
  2. Felöntjük 1 liter vízzel, sóval és ételízesítővel vagy zöldségerőleveskockával ízesítjük.
  3. Felforraljuk, és hozzáadjuk a darabokra tördelt rozskenyeret.
  4. 10 percig főzzük, majd a tűzről levéve felöntjük az ecettel és kevés levessel elkevert tojássárgájával. Állandóan kevergetve kissé összemelegítjük, de már nem forraljuk. Sajtos pirítóssal tálaljuk. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss