Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Angol csirkés pite

default user icon
MME
75 perc
egyszerű
megfizethető

Elkészítés

1.

Forrósítsuk meg az olajat, és süssük meg rajta a felkockázott húst. Sózzuk és borsozzuk meg, majd hagyjuk kissé kihűlni. Keverjük simára a tejszínt az étkezési keményítővel, majd adjuk hozzá a felkarikázott újhagymát, a borsót és a felaprított tárkonylevelet. Végül forgassuk hozzá húst is

2.

Béleljünk ki egy tűzálló tálat a tészta felével, majd halmozzuk a közepébe a tejszínes keveréket. A tésztaszéleket kenjük meg kevés hideg vízzel. Borítsuk be a tálat a megmaradt tésztalappal, majd gondosan nyomkodjuk le a széleket. Kenjük meg vízzel, majd illesszük a tészta közepére. Süssük 200 fokra előmelegített sütőben 40 percig. Melegen és hidegen is finom.

Ezek is érdekelhetnek

Friss