Forrósítsuk meg az olajat, és süssük meg rajta a felkockázott húst. Sózzuk és borsozzuk meg, majd hagyjuk kissé kihűlni. Keverjük simára a tejszínt az étkezési keményítővel, majd adjuk hozzá a felkarikázott újhagymát, a borsót és a felaprított tárkonylevelet. Végül forgassuk hozzá húst is
Béleljünk ki egy tűzálló tálat a tészta felével, majd halmozzuk a közepébe a tejszínes keveréket. A tésztaszéleket kenjük meg kevés hideg vízzel. Borítsuk be a tálat a megmaradt tésztalappal, majd gondosan nyomkodjuk le a széleket. Kenjük meg vízzel, majd illesszük a tészta közepére. Süssük 200 fokra előmelegített sütőben 40 percig. Melegen és hidegen is finom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre