Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Andika csodája

default user icon
8 4.4/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 csirkemell,
  • 1 doboz kockára vágott ananász konzerv /almával is helyettesíthető/,
  • 10-15 dkg trapista sajt,
  • 1 kefír,
  • 1 tojás,
  • 2-3 evőkanál lisz,
  • kevés tej,

Elkészítés

    Elkészítés: A csirkemellet kicsontozom, 6 szeletet csinálok belőle. Besózom, olajban mindkét oldalát aranysárgára sütöm, és lerakom egy tűzálló tál aljára. A tojásból, lisztből ésa tejből sűrű palacsintatésztát keverek, megsózom és összekeverem a kefírrel. Ráöntöm a húsra, megszórom reszelt sajttal. Az öntet és a sajt mennyisége mindenkinek az ízlésére van bízva. Előmelegített sütőben kb. 15-20 percig fólia alatt párolom, majd a fóliát levéve aranysárgára sütöm. Krumpli és rizs is illik hozzá.

Megjegyzés

Kellemes pikáns ízű, könnyű, akár vacsorára is.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

flexysanyi
Egy baráti figyelmeztetés!Én nyers felkockázott almával próbálkoztam...így tovább kell párolni,mint 20 perc!Nem nagy baj,csak gondoltam aki hasonló módszerrel akar próbálkozni annak szólok! Amúgy finom!Ja és persze ízlés kérdése,de szerintem nem igazán elég a 20 dkg sajt! Jó főzögetést!
renee27
Gondolom, a húsra kell pakolni, és utána kerül rá a massza...
bucimobil
Mikor kerül bele az ananász?
seamandarin
Andika! De tényleg, te kis hamis, hol itt az ananász, pedig már fel is bontottam?? Válaszolhatnál már nekünk, vagyunk egy páran, akik kérdeztünk! Mi a csoda, nincs is csoda??
jasine5
Hová tegyem az ananászt, vagy almát??
farkase75
Hova kerül az ananász?
Főzike
Csodás, csak az ananászka hiányzik Andika.
Sueee
Szia Andika! Mikor teszed bele az ananászt vagy az almát???

Hasonló Receptek

Magazin