Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Andalúziai csirkeragu

45 perc
egyszerű
költséges
4 adag

Elkészítés

  1. A vizet felforraljuk, beletördeljük a leveskockát, és hozzáadjuk a sáfrányt.
  2. Olívaolajon megpirítjuk a megpucolt és felaprított hagymát, majd hozzáadjuk megmosott, szárazra törölt és kockára vágott húst. Megpirítjuk, megszórjuk fahéjjal, hozzáadjuk a felaprított csilipaprikát és a mézet, majd hozzáöntjük a sáfrányos húslevesalaplét.
  3. A paradicsomokat gerezdekre vágjuk, majd a mazsolával együtt hozzáadjuk a raguhoz, és 10 percen át főzzük. Tálalás előtt megszórjuk korianderrel és mandulával. Rizzsel vagy kuszkusszal tálaljuk.

Megjegyzés

Ez a recept egészen Andalúziáig repíti az embert! Különleges ízvilága elcsábítja kóstolóját! :) Érdemes kipróbálni! - Noémii244

Ezek is érdekelhetnek

Friss