Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Ananászpuding

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók 4 személyre:
  • 1 kiskonzerv darabolt ananász
  • 2 dl tejszín
  • 1 csomag (10 g) zselatin
  • 4 dl joghurt
  • 2 evőkanál porcukor

Elkészítés

    Előkészítés: Az ananászt lecsepegtetjük, majd nagyon apróra vágjuk, esetleg összeturmixoljuk.

    Elkészítés: Vízfürdőben felmelegítünk 5 evőkanál tejszínt, majd kevergetve feloldjuk benne a zselatint. A maradék tejszínt habbá verjük, óvatosan összekeverjük a joghurttal és a cukorral. Az ananászt és a zselatint összekeverjük, a tejszínes krémhez öntjük, majd egy formába töltjük. Legalább 4 órára a hűtőszekrénybe állítjuk. Tálaláskor a formát egy pillanatra forró vízbe mártjuk, a puding szélét késsel meglazítjuk, majd tányérra borítjuk.

    Munka: kb. 30 perc
    Fogyasztható: kb. 4 óra 30 perc múlva
    1 adag: 282 kcal

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin