Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ananászos töltött tarja

30 perc
egyszerű
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A tarját 4 vastagabb szeletre vágjuk, majd a hosszabbik oldalánál mélyen bevágjuk úgy, hogy zsebek keletkezzenek /a többi oldala maradjon egyben/. A darabolt ananászt lecepegtetjük.

A tejszínt kemény habbá verjük, összekeverjük a majonézzel és a curryval, sózzuk és ízesítjük a borssal. A tarja zsebeit megtöltjük az ananászkrémmel.

Salátalevélen tálaljuk. A maradék krémet kis tálkában tesszük a tálcára. Kínáljuk főtt tojással, ropogos fehér kenyérrel.

Megjegyzés

A húsvéti sonka-tojás kinálatot bővíthetjük, illetve változatossá tehetjük.
- buksz39

Ezek is érdekelhetnek

Friss