Elkészítés: 1 tálban elkeverjuk a lisztet, a szódabikarbónát és a cukrot. Hozzáadjuk a tojásokat, a felszeletelt ananászt a lével együtt, és kidolgozzuk a tésztát. A tésztát beleöntjuk a kivajazott és kilisztezett tepsibe. Elsimítjuk, és előmelegített sütőben aranysárgára sütjük. Ezalatt felolvasztjuk a margarint, hozzákeverjük a cukrot, a tejszínt, és gyenge hőmérsékleten 3 percig főzzük, majd levesszük a tűzről. Belekeverjük a vaníliás cukrot, a megpucolt, meghámozott diót és a kókuszreszeléket. A kókuszos-diós masszát elkenjük a megsült, még forró süti tetején, és hagyjuk kihűlni. Tejszínhabbal díszítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre