Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ananászos-sonkás tarja

MME MME
1 4.5/5
45 perc
bonyolult
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A tarját vékony szeletekre vágom, megsózom, és egy kicsit piheni hagyom. 15 perc múlva egy serpenyőben kevés olajat melegítek, majd megsütöm benne a hússzeleteket, ügyelve arra, hogy ne száradjanak ki. Miután a húsok megsültek, egy jénaiba teszem őket, ráöntöm az ananászt, rá a sonkát. Besamel mártás készítek (a vajon megpirítom a lisztet, és annyi tejet adok hozá, hogy kissé sűrű, folyékony szószt kapjak, közben sózom, borsozom). Miután elkészült, ráöntöm a húsra, a tetejére sajtot reszelek. Beteszem a sütőbe, hogy a sajt megolvadjon, kicsit rápiruljon.

Megjegyzés

Köretnek hasábburgonyát vagy rizst adunk. Jó étvágyat. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss