Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Ananászos-sajtos csirkemell

default user icon

Hozzávalók

  • 4 db csirkemellfilé
  • bors
  • ételízesítő
  • olaj
  • 1 db ananászkonzerv
  • 4 szelet sajt
  • 5 dkg vaj

Elkészítés

    1. A csirkemellfiléket középen bevágjuk, szétterítjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és végül ételízesítővel meghintjük. 2 evőkanálnyi olajon a csirkemellek mindkét oldalát 1-1 perc alatt megpirítjuk.
    2. Kiolajozott tepsibe helyezzük az elősütött csirkemelleket. A lecsepegtetett ananászszeletekkel befedjük, ráterítünk 1-1 szelet sajt ot úgy, hogy az befedje. A vajat a tepsiben lévő, sajt tal beterített húsra rádaraboljuk.
    3. 200 fokos sütőbe helyezzük, és addig sütjük (kb. 10-15 perc), amíg a sajt pirulni kezd, és a csirkemell puha nem lesz. Amikor elkészült, párolt rizzsel tálaljuk.

    FOKHAGYMÁS CSIRKEMELL 

    SONKÁS-SAJTOS RAKOTT CSIRKEMELL 

    KOKTÉLPARADICSOM-ÁGYON SÜLT CSIRKEMELL 

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin