Ananászos-sajtos csirkemell

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 4 csirkemellfilé
  • 4 szelet trappista sajt
  • 1 kisebb konzerv ananász
  • 5 dkg vaj
  • olaj
  • bors
  • ételízesítő

Elkészítés

    Elkészítés: A csirkemellfiléket középen bevágjuk, szétterítjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és végül ételízesítővel hintjük meg. 2 evőkanálnyi olajon a csirkemellek mindkét oldalát átsütjük.

    Tepsibe helyezzük az átsütött csirkemelleket. A lecsepegtetett ananászszeletekkel befedjük, ráterítünk 1-1 szelet sajtot úgy, hogy az befedje. A vajat a tepsiben lévő húsra rádaraboljuk.

    Forró sütőbe helyezzük, és addig sütjük (kb. 15 perc), amíg a sajt pirulni kezd, és a csirkemell puha nem lesz.

    Amikor elkészült, párolt rizzsel tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin