Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Ananászos rakott hús

default user icon
5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 kg karaj
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • mustár
  • citromhéj
  • 1 pohár tejföl
  • 1 ananász konzerv
  • bors
  • 15 dkg szalonna
  • 15 dkg sajt

Elkészítés

    Elkészítés: A karajt felszeleteljük, kiverjük. A hússzeleteket bedörzsöljük fokhagymával, enyhén sózzuk, borsozzuk. Ízesíthetjük kevés mustárral, citromhéjjal.

    Apró kockára vágjuk a szalonnát. A tejföl t az ananász levével összekeverjük, reszelünk bele kevés sajt ot.

    Tepsibe olajat öntünk, rétegezzük a szalonnát, a húst, az ananászt, majd leöntjük a tejföl ös-ananászos lével, tetejére sajt ot szórunk.

    Forró sütőbe rakjuk, kb. 1 óra 15 percig sütjük, aranybarnára pirítjuk.

    Köretként burgonyakrokettet adunk.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek