Keress receptre vagy hozzávalóra

Ananászos pulykanyárs

default user icon

Hozzávalók

  • 30 dkg Gallicoop pulykamellfilé
  • 4 karika konzerv ananász
  • 2 ek olívaolaj
  • 1 ek szójaszósz
  • bors
Főzz és nyerd
meg a nyaralásod!
Töltsd fel a kedvenc olasz receptedet, és
nyaralj Olaszországban a Mindmegette.hu
és a TDM Travel jóvoltából.

Elkészítés

    1. A szójaszószt összekeverjük az olajjal, a sóval és a borssal. A húst felkockázzuk és a pácba forgatjuk,majd kb. fél órát állni hagyjuk.
    2. Az ananászkarikákat négybe vágjuk,  és a hússal felváltva a nyársra húzzuk. Grillen, kb. 20 perc alatt megsütjük, közben apáclével időnként meglocsoljuk.

     

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin