Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Ananászos-mangós crumble

default user icon

Hozzávalók

  • 8 dkg vaj (pluszt a formához)
  • 10 dkg liszt
  • 10 dkg nádcukor
  • 1 db ananász
  • 1 db mangó
  • 2 csomag vaníliás cukor
  • kókuszreszelék

Elkészítés

    1. A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Egy tálban összemorzsoljuk a puha vajat, a lisztet és a cukrot. Az ananászt és a mangót meghámozzuk, a húsukat levágjuk a torzsáról, illetve a magról, felkockázzuk, és összekeverjük.
    2. A felkockázott gyümölcsöt egy kivajazott hőálló tálba szórjuk, és rámorzsoljuk a tésztát. Meghintjük vaníliás cukorral, majd 20-25 perc alatt készre sütjük. Hagyjuk hűlni, majd kókuszreszelékkel megszórva kínáljuk.

    SZILVÁS CRUMBLE 

    MORZSÁS TORTA ERDEI GYÜMÖLCSÖKKEL - LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE! 

    SZEDRES CRUMBLE 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin