Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ananászos-mangós crumble

MME MME
45 perc
egyszerű
megfizethető
6 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Egy tálban összemorzsoljuk a puha vajat, a lisztet és a cukrot. Az ananászt és a mangót meghámozzuk, a zöldségeket levágjuk a torzsáról, illetve a magról, felkockázzuk, és összekeverjük.
  2. A felkockázott gyümölcsöt egy kivajazott hőálló tálba szórjuk, és rámorzsoljuk a tésztát. Meghintjük vaníliás cukorral, majd 20-25 perc alatt készre sütjük. Hagyjuk hűlni, majd kókuszreszelékkel megszórva kínáljuk.

SZILVÁS CRUMBLE 

MORZSÁS TORTA ERDEI GYÜMÖLCSÖKKEL - LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE! 

SZEDRES CRUMBLE 

Ezek is érdekelhetnek

Friss