Elkészítés: A tojásfehérjét kissé felverem (nem kell kemény hab), majd belekeverem a cukrot, a rizslisztet, a bort és a fűszereket. A combokat megmártom a sűrű tésztában, és 1 órát állni hagyom.
Közben az ananász levét leszűröm, félreteszem.
Bő olajat forrósítok. A tésztás csirkedarabokat megsütöm benne, majd papírtörülközővel leitatom róla az olajat.
Tűzálló tálba rakom, meghintem mandulával, és ráteszem az ananászdarabokat, ráöntöm az ananászlevet, és fedetlenül tolom be a forró sütőbe.
15 percig pirítom, közben egyszer-egyszer saját levével meglocsolom.
Rizzsel tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre