Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ananászos-mandulás csirkecomb

MME MME
60 perc
mester
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A tojásfehérjét kissé felverem (nem kell kemény hab), majd belekeverem a cukrot, a rizslisztet, a bort és a fűszereket. A combokat megmártom a sűrű tésztában, és 1 órát állni hagyom.

Közben az ananász levét leszűröm, félreteszem.

Bő olajat forrósítok. A tésztás csirkedarabokat megsütöm benne, majd papírtörülközővel leitatom róla az olajat.

Tűzálló tálba rakom, meghintem mandulával, és ráteszem az ananászdarabokat, ráöntöm az ananászlevet, és fedetlenül tolom be a forró sütőbe.

15 percig pirítom, közben egyszer-egyszer saját levével meglocsolom.

Rizzsel tálalom.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss