Elkészítés: A tésztához a margarint a cukorral és a tojások sárgájával habosra keverjük. Egy másik tálban a lisztet és a sütőport elkeverjük, majd a sárgájás részbe fokozatosan hozzá keverjük fakanállal. Jól összedolgozzuk, ezután 1 órára hűtőbe tesszük pihenni.
A krémhez a pudingokat csomómentesre keverjük kb. 1 dl tejjel. A többi tejet felforraljuk, majd ha már forr, belekeverjük a pudingot, majd a 7 evőkanál cukrot (ízlés szerint) hozzákeverjük. Pár percig még kevergetjük, majd levehetjük a tűzről. Hagyjuk teljesen kihűlni, időnként belekeverve.
A pihentetés után a tésztát kivesszük a hűtőből, kettévesszük, majd kinyújtjuk először az egyiket, és óvatosan sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.
Ha a puding teljesen kihűlt, belekeverhetjük a tejfölt, majd óvatosan a 2 felvert tojásfehérjét is beleforgatjuk, de fontos, hogy a puding tényleg hideg legyen, mert különben a tojásfehérje összeesik.
A krémet rákenhetjük egyenletesen a tepsibe nyomkodott tésztára, majd erre kerülnek egymás mellé az ananászkockák, végül a másik kinyújtott tésztalap, teljesen fedje be a krémet! A tetejét szurkáljuk meg villával.
Előmelegített sütőben zsemleszínűre sütjük (kb. 30 perc). Letakarjuk alufóliával, hogy ne száradjon ki. Hagyjuk kihűlni, majd hűtőben is hagyjuk pihenni. Megszórhatjuk porcukorral, majd szeletelve tálaljuk.