Elkészítés: Az átmosott, lecsepegtetett rizst margarinnal kikent tepsi alján szétterítem, rászórom az ételízesítőt. Az ananász levét és a tejszínt összekeverem, ráöntöm. Ezt követően a besózott csirkemelleket egymás mellé ráfektetetem, megszórom egy kis borssal, őrölt gyömbérporral, 2 kanál kókuszreszelékkel és beborítom az ananászszeletekkel. A maradék margarint rátördelem, rálocsolom a fehér bort, és a tálat szorosan lefedem alufóliával. Előmelegített, 200 fokos sütőben 1-1,5 órát sütöm. Ha a rizs megpuhult leveszem a fóliát, rászórom a maradék kókuszreszeléket és 5 percre visszateszem a sütőbe, hogy egy kicsit megpiruljon a teteje.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre