Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ananászos kacsa

90 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Összekeverjük a páclé anyagait, és a levesben megfőzött kacsát, feldarabolva a páclébe tesszük,
minimum fél órára (a combokat egészben, melleket 2 ujjnyi darabokra vágjuk.)
Az ananászt lecsöpögtetjük, 3-4 körszeletet egészben hagyunk, a többit kisebb darabokra vágjuk. A hagymát csíkokra, a gyömbért pálcikákra vágjuk.
A húsdarabokat erős tűzön, kevés forró olajon ropogós pirosra sütjük, majd hozzáadjuk a hagymát és az aprított ananászt.
Az ananász lében elkeverjük a lisztet, a húshoz adjuk a gyömbérrel együtt. Folyamatosan sűrűsödésig keverjük.
Forrón tálaljuk, ananász körszelettel, koriander/pet-
rezselyem zöldel díszítjük.
Körete natúr rizs, de finom a sült burgonya gerezdekkel is.

Ezek is érdekelhetnek

Friss