Elkészítés: A csirkemellet ujjnyi vastagságú csíkokra szeletelem, majd kevés olajon (vajon) megpirítom. Hozzáadom az apróra vágott ananászt, kevés ételízesítőt és a curryport. Amikor mindegyik pipi- és ananászdarab egyenletesen sárgás a currytől, jöhet a főzőtejszín, majd 8-10 perc múlva a joghurtot is belekavarom. Ha sűrűbb szósszal kedvelitek, akkor mielőtt a tejszínt hozzáadnátok, szórjátok meg a csirkét 1 evőkanál liszttel. Amikor már jól összeálltak az ízek, csipetnyi feketeborssal megszórom, és kukoricás-tojásos rizzsel tálalom. Nagyon hamar elkészül, nem lehet elrontani!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre