Elkészítés: A tészta hozzávalóit robotgéppel jól kikeverjük, és kizsírozott, liszttel megszórt - közepes méretű - tepsibe öntjük. Előmelegített sütőbe tesszük. Amíg a tészta sül, elkészítjük a krémet: a fél liter vízben simára keverjük a pudingporokat és - ugyanúgy, mint a pudingot - megfőzzük. A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük, és a forró pudingba óvatosan beleforgatjuk. Amikor úgy látjuk, hogy a tészta majdnem kész, a krémet a tetejére simítjuk és visszatoljuk a sütőbe. 10-15 percig még sülni hagyjuk, addig a sütő ajtaját ne nyissuk ki! Ha kihűlt, a tetejére csokireszeléket vagy tejszínhabot rakunk.(Csokoládéval finomabb.)
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre