A vajat a porcukorral és az 1 csipet sóval habosra keverjük. Hozzászitáljuk a lisztet, majd hozzáadjuk a tojássárgáját, valamint 2 ek hideg vizet, és összedolgozzuk. Fóliába csomagoljuk, és hűtőbe tesszük.
Lisztezett felületen a piteformánál nagyobb körré nyújtjuk a tésztát. A kivajazott formába simítjuk, a peremét megnyomkodjuk kissé, az alját pedig villával megszurkáljuk. 15 percig pihentetjük, majd 180 fokos sütőben 30 percig sütjük, majd kihűtjük.
Közben elkészítjük a tölteléket: felaprítjuk a kétféle csokoládét, a kockára vágjuk a vajat. Felfőzzük a tejszínt a porcukorral és 1 csipet sóval, majd levesszük a tűzről. Hozzáadjuk a csokoládékat és a vajat, majd kevergetve felolvasztjuk. Végül hozzáöntjük a tejet, és a likőrrel ízesítjük. Addig kevergetjük , amíg szép fényes krémet nem kapunk, majd a krémet a tésztára öntjük, és hagyjuk megszilárdulni.