A sárga lap készítése:
A tojásokat a cukorral 8 perc alatt habosra keverjük elektromos habverővel.
A lisztet a szalalkálival összekeverjük.
A tojásos-cukros habos keverékhez hozzá adjuk a vizet, majd szalalkálival elkevert lisztet.
24×39 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral, a tésztát beleöntjük.
A 180 fokra melegített sütőben kb 15 perc alatt megsütjük.
A barna lapoknál is így járunk el.
A krém készítés:
A tejet a liszttel csomómentesre keverjük, hozzáadjuk a cukrokat és sűrűre felfőzzük.
A kihűlt krémet kihabosítjuk a vajjal, ízlés szerint rummal vagy aromával ízesítjük.
Összeállítás:
Egy tálcára tesszük az egyik kakaós lapot.
A krém egynegyed részét meghagyjuk a tetejére.
A háromnegyed rész krémet elfelezzük, felét az alsó barna lapra kenjük, rátesszük a sárga lapot,majd a maradék krém következik, és a barna lappal befedjük.
A megmaradt rész krémet a tetején elsimítjuk és csokiforgáccsal vagy tortadarával megszórjuk.
Hűtőbe tesszük pár órára és kockákra szeleteljük.