Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Almavarázs

MME MME
2/5
30 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Az almát meghámozod, vékony szeletekre vágod, és a citromlével meg egy csipet sóval ízesített almalében kb. 10 percig főzöd. Közben a pudingport összekevered a vaníliás cukorral, a fahéjjal, a tejjel és a tejszínnel, a forrásban lévő levesbe öntöd, és még 1-2 percig kevergetve főzöd, aztán megpróbálod minél hamarabb lehűteni, mert hidegen a legfinomabb!

Megjegyzés

Ennél egyszerűbb és finomabb leves kevés létezik, ha egy picit sűrűbbre főzöd (2 l helyett csak 1 l almalé), és a tetejére varázsolsz egy kis tejszínhabot, akkor desszertként is megállja a helyét a nyári melegben... - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss