Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Almával töltött kacsasült

default user icon
1/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1,2 kg-os kacsa
  • citromlé
  • bors
  • majoránna
  • szegfűbors
  • 2-3 db alma

Elkészítés

    Elkészítés: A konyhakész kacsát kívül-belül besózzuk, a combokat felszúrjuk, s az üregébe citromlevet, sót, borsot, majoránnát, kevés szegfűborsot, félbevágott almát (birsalmát) teszünk.

    Előző napon elkészítjük, s másnap a tepsibe 2-3 dl vizet öntünk. Alufóliával betakarjuk, s kb. 1-2 órán át közepes lángon sütjük. A fóliát levéve pirosra, ropogósra sütjük.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin