Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Almatorta tejszínhabbal

75 perc
egyszerű
megfizethető
10 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az almát vékonyra szeleteljük, a citrom héját lereszeljük. Egy tálba rakjuk és összekeverjük. A vajat megolvasztjuk. A tojást a cukorral habosra keverjük, és hozzáadjuk a vajat, a lisztet  és a sütőport. Megsózzuk, és összekeverjük. A masszához keverjük az almát, majd egy kivajazott tortaformába öntjük.
  2. 180 fokra előmelegített sütőben 60 perc alatt készre sütjük. Sütés után hagyjuk kihűlni, megszórjuk a vaníliás cukorral elkevert fahéjjal, és nyomunk rá tejszínhabot.

Megjegyzés

Egyszerű és finom süti. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss