Elkészítés: 1. Az almát hámozzuk meg és vágjuk ki a magházukat. Reszeljük le és ízesítsük fahéjjal.
2. A túróhoz keverjünk 2 db tojást és a tejfölt. Tegyük hozzá az almát, keverjük el, majd édesítsük ízlés szerint.
3. Egy tepsit kenjünk ki egy kevés vajjal, majd fektessünk bele két réteslapot.
4. Kenjünk rá a túrós-almás keverékből, majd folyamatosan rétegezzünk két réteslapot illetve tölteléket. A tetejére réteslap kerüljön.
5. Keverjünk ki 1 tojást, és kenjük meg vele a tetejét.
6. Előmelegített sütőben 200 fokon süssük készre.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre