Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Almás-sajtos göngyölt csirkemell

MME MME
60 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A csirkemellfiléket bevágjuk, kinyitjuk. A szalonnaszeleteket egy tűzálló edény aljára fektetjük, és mindegyikre rakunk 1-1 kissé kiveregetett, sóval, borssal megszórt, lisztben megforgatott hússzeletet.

Az almát káposztareszelőn a húsra ráreszeljük. Ugyancsak lereszeljük a sajtot, s az alma tetejére szórjuk. Végül az egészet beletekerjük az angolszalonnába, és meglocsoljuk tejföllel.

Sütőben megsütjük, és forrón burgonyapürével vagy rizs kíséretében, esetleg salátával tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss