A tejet felforraljuk, majd hozzákeverjük az átöblített rizst, és puhára főzzük. Azután lehúzzuk a tűzről, és lefedve hagyjuk kihűlni.
A tojásokat szétválasztjuk. A sárgájákat felhabosítjuk a kétféle cukorral, és a rizsbe forgatjuk a kemény habbá vert tojásfehérjével együtt.
A meghámozott almákat durvára reszeljük, összeforgatjuk egy kevés őrölt fahéjjal, és a felforrósított vajon puhára pároljuk.
A rizses massza 1/3-át egy kivajazott, kevés búzadarával meghintett tűzálló tálba simítjuk, és elosztjuk rajta az almás keverék felét. Ugyanígy készítünk még egy réteget, végül rásimítjuk a maradék rizses masszát. A felfújtat a 180 fokos sütőben 30 percig sütjük. Felszeletelve tálaljuk.