Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Almás-paprikás májfalat

Hozzávalók

  • 50 dkg csirkemáj
  • 2 db sárga kaliforniai paprika
  • 2 db nagyobb alma
  • 20 dkg olívabogyó
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 dl száraz fehérbor
  • 2 ek olaj
  • őrölt fekete bors

Elkészítés

    1.

    Az olajat felforrósítjuk, és üvegesre sütjük rajta a meghámozott, nagyobb cikkekre felvágott hagymát. Rádobjuk a megtisztított, lehártyázott, felkockázott májat, azt fehéredésig sütjük, majd szűrőlapáttal kiszedjük, és félretesszük.

    2.

    A serpenyőben visszamaradt hagymás olajhoz adjuk a kimagozott, felcsíkozott paprikát a megmosott, kimagozott, cikkekre vágott almával együtt, és mindkettőt megpirítjuk. Ezután hozzáadjuk az olívabogyót, a májat, továbbá a bort, és az egészet addig pároljuk, amíg a máj megpuhul. Végül sózzuk, borsozzuk. Friss kenyér illik hozzá.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin