Almás-mézes párolt lilakáposzta

default user icon
2 4/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • lilakáposzta
  • alma
  • vöröshagyma
  • málna- vagy borecet
  • méz
  • köménymag
  • olaj

Elkészítés

    Elkészítés: Olajon köményt futtatunk, majd rádobjuk a felszeletelt vöröshagymát és lilakáposztát, megsózzuk, fedő alatt megpároljuk. Málna- vagy borecetet öntünk rá, majd a felszeletelt almákat még néhány percig pároljuk a káposztával. A legvégén mézet öntük rá.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Janicsné Kósa Ágnes 2 évvel ezelőtt
Én egy pohár félszáraz pezsgőt adok hozzá a párolásnál, ettől igazán különlegesen finom lesz (nem lesz pezsgő íze, hanem) pikáns és nem lehet megmondani mi adja ezt a jelleget, mindenkinek ajánlom :-)
Ildikó 5 évvel ezelőtt
Nagyon finom lett! Vörös borecetet és alma ecetet is tettem bele. Balzsamos lett az íze. Igazán jól illett a kacsacomb mellé. Köszönjük a receptet!

Hasonló Receptek

Magazin