Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Almás libacomb

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 6 db libacomb
  • 2 db alma

Elkészítés

    Elkészítés: 1.) A libacombokat fazékba tesszük, felöntjük annyi vízzel, amennyi épp ellepi, sózzuk, feltesszük főni, majd a forrástól számított 1,5 óra után levesszük a tűzhelyről. Kicsit hagyjuk hűlni, majd kivesszük a combokat.

    2.) A combok bőrét finoman megelemeljük, és 1-1 vékony szelet almát töltünk alá. A főzőlé tetejéről leszedett és kissé kisütött zsírral meglocsoljuk a tepsi alját és a húsok tetejét, majd alufólia alatt 200 fokra előmelegített sütőben 1,5 órát sütjük.

    3.) A fólia eltávolítása után légkeverésre állítjuk a sütőt, és még kb. 25-30 percig pirítjuk a combokat. Párolt káposztával és burgonyával tálaljuk.

Megjegyzés

A főzőlevet leveszöldséggel dúsítva kitűnő libalevest készíthetünk.

További receptek és fotók a Morzsáló blogban!

Morzsálós Mirza
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin