Elkészítés: Közepes méretű tepsibe alufóliát terítek, és megkenem margarinnal. Szépen kirakom a vékonyra vágott almaszeletekkel úgy, hogy fedjék egymást. Megszórom fahéjjal, és ha az alma savanyú, cukorral is. Bekeverem a vizes piskótát, és ráöntöm az almaszeletekre. Előmelegített sütőben 175 fokon 35 percig sütöm (tűpróba). Közben a pudingport a tejjel megfőzöm, és félreteszem hűlni. A 15 dkg margarint ugyanannyi porcukorral, vaníliás cukorral és a fahéjjal kikeverem. A kihűlt pudinggal csomómentesre keverem. Ha az almás piskótánk is megsült és kihűlt, kiborítom egy tálcára, lehúzom róla az alufóliát. Visszateszem a tepsibe, persze most már a tészta lesz alul! Rákenem a vaníliás krémet, megszórom reszelt csokival, és tálalhatom is!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre