Elkészítés: Tojássárgáját habosra keverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral. Fokozatosan hozzáadjuk a vizet, az olajat, a lisztet (a sütőporral elkeverve). Óvatosan beleforgatjuk a tojások kemény habját. A tepsi aljára a sütőpapírra kb. 1/2 cm-es vékony szeletekre vágott almát terítünk, megszórjuk fahéjjal. A massza felét rásimítjuk, a másik felébe kakaót keverünk, és így símítjuk az előzőekre. Lassú tűzön sütjük. Ha kihűlt, kiborítjuk.
A következő krém kerül rá: a pudingot felfőzzük a tejjel és a cukorral (3-4 kanál) sűrűre. Ha kihűlt, margarinnal összekeverjük, kevés rummal ízesítjük (jó az aroma is). Csokimázzal óvatosan bevonom, villával hullámokat rajzolok rá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre