A kelbimbót megtisztítjuk, és a külső leveleket eltávolítjuk. A nagyobb kelbimbókat félbevágjuk vagy negyedeljük. A megmosott almát a magház eltávolítása után hámozatlanul vékony cikkekre daraboljuk. A rozmaringot finomra aprítjuk.
Serpenyőben felhevítjük a vajat az olívaolajjal együtt. Rádobjuk a kelbimbót és az almát, megsózzuk, megborsozzuk, megszórjuk a rozmaringgal, és puhára pároljuk kb. 8 perc alatt. Ezután levesszük a tűzről, és melegen tartjuk.
A bacont csíkokra metéljük, és zsiradék nélkül ropogósra pirítjuk. A bagettet konyhai kenyérpirítóban vagy felhevített száraz serpenyőben megpirítjuk, majd felkockázzuk. Végül az almás kelbimbót tálban összeforgatjuk a baconnel és a bagettel. Tetszés szerint gránátalmamagokkal díszítve tálaljuk.