Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Almás-káposztás pulykakockák

Hozzávalók

  • 25 dkg Gallicoop pulykamellfilé
  • 1 fej hagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 25 dkg savanyú káposzta
  • 1 db nagyobb alma
  • 2 db babérlevél
  • 2 tk őrölt kömény
  • 1 tk pirospaprika

Elkészítés

    1. Felkockázzuk a pulykamellet, besózzuk, -borsozzuk, és kevés olajon serpenyőben hirtelen kisütjük. Ha elkészült, egy tányéron félretesszük.
    2. Egy lábosban olajat hevítünk, erre rádobjuk a megtisztított, apróra vágott hagymát és fokhagymát. Amint megüvegesedett, levesszük a tűzről és rászórjuk a pirospaprikát.
    3. A tűzre visszatéve hozzáadjuk az átöblített savanyú káposztát, az őrölt köményt és a babérlevelet. Öntünk alá egy kis vizet, és közepes lángon kb. 45 percig főzzük. Közben kockára vágjuk az almát, és a főzési idő lejárta előtt tíz perccel a káposztához tesszük.
    4. Ha elkészült, a káposzta és az alma is megpirult, akkor beleforgatjuk a pulykamell kockákat a raguba, és melegen tálaljuk.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin