Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Almás kacsasült

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 db pecsenyekacsa
  • 1-2 db alma
  • majoránna

Elkészítés

    Elkészítés: Egy egész pecsenyekacsát jól
    megtisztítok és megmosok. Lesózom, és 1-2 órát állni hagyom.

    Beáztatom a római tálat fél órára. A kacsa bőrét éles késsel bekockázom, majd beleteszem a római tálba az almákkal együtt, hideg sütőbe tolom, és
    200 fokra állítva 1,5 órán át sütöm, időnként meglocsolva, majd leveszem a tetejét és pirosra sütöm.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin