Elkészítés: A burgonyát megtisztítjuk, fél cm-es karikákra vágjuk. Az almát meghámozzuk, szintén kb. fél cm vastagon felszeleteljük. A húst kevés olajon hirtelen elősütjük, sózzuk, borsozzuk. A vékonyan kiolajozott tepsibe lerakjuk a fele burgonyát, megsózzuk, erre jön a fele almaszelet, rá a hússzeletek, majd a másik fél alma, végül a burgonya. tetejét kissé megsózzuk, ráöntjük az olajat, amiben a húst átsütöttük. Lefedjük alufóliával, és közepes fokozaton a sütőben kb. 1-1,5 óráig sütjük. A végén a fóliát levéve ízlés szerint kicsit megpiríthatjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre