Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Almás-hagymás csirkemáj saláta

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók 4 személyre:
  • 30 dkg csirkemáj
  • 2 db kaliforniai paprika (piros)
  • 1 db fejes saláta
  • 4 db zöld alma
  • 2 db póréhagyma
  • citrom, zsálya, olívaolaj, só, bors, őrölt szerecsendió, zöld erős paprika, szójaszósz ízlés szerint

Elkészítés

    Elkészítés: A csirkemájat tepsibe tesszük, borssal, vegetával, fokhagymával megszórjuk, és vizet adunk hozzá, úgy, hogy félig ellepje a májat. A tepsit alufóliával betakarjuk, a májat átpároljuk. Miután a fóliát levesszük róla, csak rövid ideig kell sütni, mert gyorsan megpirul. A májat csak a sütés végén sózzuk meg, mert különben megkeményedik. A sült májat kis kockákra vágjuk, szintén kis darabokra hozzávágjuk az almát, a paprikát, a póréhagymát és a salátát. Összekeverjük, és ízlés szerint fűszerezzük.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin