Elkészítés: A lapok hozzávalóit összegyúrjuk, 2 részre osztjuk. Az első cipót kisodorjuk, 25×39 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük.
A tölteléket elkészítjük: az almát nem facsarjuk ki, a levével együtt tesszük a töltelékbe!!!! Az egész tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd a többi hozzávalókat belekeverjük, és a tésztalapra öntjük.
A másik tédztacipót kisodorjuk, és a töltelékre borítjuk. Villával megszurkáljuk, és 170 fokos sütőben megsütjük.
A kihűlt tésztát mázzal bevonjuk, ehhez a csokit az olajjal vízgőz felett megolvasztjuk, a tésztára öntjük, majd elsimítjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre