Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Almás csuka

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 db csuka
  • 50 dkg alma
  • 1 pohár tejföl
  • 1 kanál paradicsompüré
  • citromlé
  • 2-3 evőkanál liszt
  • olaj
  • porcukor
  • bors
  • vaj

Elkészítés

    Elkészítés: A halat szeletekre vágjuk. Ciromlével meglocsoljuk, besózzuk, borsozzuk, azután 30 percre hűtőszekrénybe helyezzük.

    Fél óra múlva megforgatjuk lisztben a csukát, és forró olajban megsütjük.

    1 almát félreteszünk, a többit meghámozzuk, lereszeljük. Összekeverjük tejföllel és porcukorral, sóval, borssal, citromlével ízesítjük.

    Egy kivajazott tálba beletesszük a haldarabokat, ráöntjük a szószt. 180 C-fokon kb. 25-30 pecig sütjük. Tálaláskor alma darabokkal díszítjük.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin