Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Almás-csirkemájas lepény

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 30 dkg csirkemáj (szív nélkül)
  • 2 fej vöröshagyma
  • 4 db alma
  • 30 dkg kelt tészta
  • 10 dkg vaj
  • bors
  • méz
  • friss bazsalikom
  • fokhagyma

Elkészítés

    Elkészítés: A hagymát apróra vágjuk, vajon megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a kockára vágott csirkemájat, a fokhagymát, és borssal ízesítjük. Megpároljuk, hozzáadjuk a kockára vágott almát is, majd megsózzuk.

    Ha elkészült, a tésztával kibélelünk egy sütőformát, az almás májat elegyengetjük rajta. Kevés mézet csorgatunk a tetejére, bazsalikomlevéllel ízesítjük, majd 180 fokon addig sütjük, míg a tészta aranybarna nem lesz.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin