Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Almás csirkecombok

default user icon
5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 4 db csirkecomb
  • 4 db alma
  • 1 dl fehérbor
  • vaj
  • törött bors
  • őrölt rozmaring
  • méz

Elkészítés

    Elkészítés: A megmosott, leszárított csirkecombot sóval, borssal, rozmaringgal befűszerezzük, és felhevített vajon hirtelen átsütjük.

    Kivajazott tűzálló tálba tesszük a húsokat, és betakarjuk vékony alma szeletekkel. A visszamaradt pecsenyelevet borral és kevés mézzel felforraljuk, és ráöntjük az almás csirkecombokra.

    40 percig sütjük először fólia alatt, majd a végén levesszük róla a fóliát, és megpirítjuk.

    Burgonyapürét adhatunk köretnek.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin