Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Almás céklaleves

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 2 nagyobb cékla
  • 2 savanykás alma
  • 1 teáskanál vaj
  • 5 dl húsleves (kockából is megteszi)
  • 3 evőkanál mascarpone

Elkészítés

    Elkészítés: A céklát meghámozzuk, kis kockákra vágjuk, és annyi vízben, amennyi éppen ellepi, puhára főzzük.

    Közben az almát megpucoljuk, magházát kivágjuk, cikkekre vágjuk, és a kiskanál vajon puhára pirítjuk-pároljuk.

    Ha puha a cékla, mehet bele a húsleves és az alma, pár percig még gyöngyöztetjük, majd összeturmixoljuk. Simára keverünk benne 3 evőkanál mascarponét, ha kell, még sózzuk - és tálalhatjuk is.

Megjegyzés



További receptek és fotók a Mandula konyhai kalandjai blogban! >>>

mandulakonyha
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin