Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Almaleves pirított májjal

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 l húsleves
  • 30-40 dkg csirkemáj vagy pulykamáj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1-2 nagyobb alma
  • 5 dkg vaj
  • 1 evőkanál liszt
  • 5-6 evőkanál fehérbor
  • 1-1,5 dl főzőtejszín
  • bors

Elkészítés

    Elkészítés: A megtisztított hagymát és almát vékony szeletekre vágjuk, vajon dinszteljük, majd a liszttel még átforgatjuk, végül felengedjük a levessel, borssal ízesítjük, és 20 perc alatt készre főzzük.

    Merülőmixerrel pürésítjük, a tejszínnel dúsítjuk.

    A darabokra vágott májat vajon pár perc alatt megsütjük, és a leves mellé tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin