Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Almakrémes piskóta

1 4/5
30 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 1 db 8 tojásos piskótalap
  • A krémhez:
  • 1,2 kg reszelt alma
  • 20 dkg cukor
  • ½ citrom leve
  • 1 db narancs leve
  • 2 csomag vaníliás pudingpor
  • sárgabarack- vagy narancslekvár

Elkészítés

Elkészítés: 1. Egy közepes méretű tepsiben kisütött piskótalapot 3 lapra vágunk.

2. Az almát meglocsoljuk a citromlével, megpároljuk a cukorral együtt, hozzáadjuk a narancslével elkevert pudingport, és felfőzzük.

3. Az almát kihűtjük, időnként megkevergetve.

4. Az alsó lapot megkenjük lekvárral, ráterítjük a töltelék felét, majd ugyanígy járunk el a következő lappal.

5. A harmadik lapot ráhelyezzük, a tetejét alaposan megszórjuk porcukorral.

Megjegyzés

Nagyon finom és olcsó sütemény. - Éden_

Ezek is érdekelhetnek

Friss