Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Alma slafrokban (alma pongyolában)

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 3 db alma
  • 2 db tojas
  • 2 bögre liszt
  • 1 evőkanál cukor
  • csipet só
  • víz
  • fahéj
  • olaj vagy vaj a sütéshez

Elkészítés

    Elkészítés: Kicsutkázzuk az almát, szeletekre vágjuk.

    Kimérjük a lisztet, beleütünk 2 tojást, hozzáadunk egy csipet sót, kevés cukrot és egy kis fahéjat, valamint annyi vizet (szóda is lehet), hogy sűrű masszát kapjunk.

    Felforrósítjuk egy serenyőben az olajat vagy vajat. Az alma szeleteket a masszába mártjuk, beletesszük az olajba, aranybarnára ssütjük mindkét oldalát. Konyhai törlőpapírral bélelt tálba kiszedjük, hogy felszívja a felesleges olajat.

    Vaníliás vagy fahéjas porcukorral meghintve tálaljuk.

Megjegyzés

Olcsó és finom.

Palmafa123
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin