Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bomba formában van! 20 évet simán letagadhat az Oscar-díjas Allison Janney

default user icon
MME
Allison Janney, az Én, Tonya Oscar-díjas színésznőjének a minap posztolt fotója láttán alig akartuk elhinni a korát: a közel 60 (!) éves Janney bombasztikus idomait ugyanis még egy harmincas is megirigyelné. Vajon mi a titka?

A piros fürdőruhájában Baywatch angyalnak is beillő Allison Janney magazinfotózáson készült képét látva senki sem gondolná, hogy a tavaly Oscar-díjat nyert színésznő 58 éves - sokkal inkább, hogy 38.



Az Istagramra posztolt  fotón, az Elnök emberei című sorozat C.J-eként megismert amerikai színésznő elképesztően csinos és fiatalos - ám sosem csinált titkot abból, hogy ebben bizony rengeteg munkája van.

Még augusztusban tett ki magáról a  közösségi oldara egy edzésvideót, amelyen extramagas láblendítésekkel edzi az far-és az alsóhátizmait.

"Az edzőm kinyír ezekkel a ruúgásokkal" - írja a videó alatt a színésznő.

A rendszeres és kőkemény edzés természetesen csak az egyik oka annak, hogy Janney a korát meghazudtolóan fiatalos - a másik, ugyanennyire meghatározó összetevő az étkezés: a színésznő az adag-kontrollban hisz, tehát odafigyel arra, hogy mennyit eszik, és arra is, hogy a napi energiabevitele ne haladja meg a 2000 kalóriát.

"Azt eszem, amit csak megkívánok" - nyilatkozta a ShedYourWeight.com nevű amerikai fitneszmagazinnak - "néha betolok a Starbucksban egy tripla tejeskávét, de ezen kívül, szerencsére, szeretem az egészséges kajákat."

60 FELETT IS BOMBÁZÓK! MI A TITKA JANE FONDÁNAK VAGY HELEN MIRRENNEK? >>> 
EZÉRT NÉZ KI NEGYVENESNEK A 60 ÉVES SHARON STONE! >>> 
EZZEL AZ EGYSZERŰ DIÉTÁVAL TARTJA BOMBA FORMÁJÁT AZ 51 ÉVES HALLE BERRy >>> 

Ezek is érdekelhetnek